Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/about-u.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1117
About U – coaching og netværk » Referencer

Referencer

My jobhunting turned into an executable plan

I call job hunting simply a maturing process and what makes it possible is a good mentor like Helle. There are many components to job hunting that one should acquire and be prepared for it. Helle made sure that I have them all. Indeed, she has vast knowledge on job market in Denmark, job sources, materials and strategies.

It looked ambitious wish to start my career in Denmark with Maersk and to enter Maersk as my first job in a sophisticated job market like Denmark, however, her knowledge and guidelines turned it into an executable plan rather than a wish.

Either it was a good CV or knowledge on how to write an application letter or a disciplined plan, she made sure I know how to prepare them. In addition, she was a great support where I needed the hope and the courage throughout this process. To be honest, she constantly reminded me of things that I may oversee and forget, because I could be so stressed and forgetful.

The last and not least was the personal training with her kindness and patience. Hours of Q/A to go through my answers for interview, code of conduct in interviews and being emotionally prepared for that.

Kind regards,
Alireza

Glad tilbage i job

“Jeg har haft to coaching-samtaler med Helle i forbindelse med ledighed efter en ulykke. Helle er meget opmærksom og lyttende, og hjalp mig til at fokusere på mine styrker og positivitet. Det har betydet, at jeg tror på mig selv igen, har mere selvtillid og har fået mit smil tilbage”.

Bedste hilsner Lone

Eksamenscoaching gjorde mig tryg

Det har været af stor betydning for mig, at min mor overtalte mig til at modtage eksamenscoaching. I forhold til mine tidligere eksaminer, oplevede jeg, at jeg havde et større overblik, der gav mig mere selvtillid i form af tryghed – altså et slags sikkerhedsnet og følelsen af at vide, at jeg nok skulle klare det med de metoder, jeg havde lært.
Ja, jeg havde bare den der ro i kroppen en langt større del af tiden op til eksamen. Til selve eksaminerne har jeg ikke så mange erindringer om, hvad jeg følte faktisk. Havde dog en usikkerhed i kroppen, mens de diskuterede min karakter, men det gik altid bedre end forventet!

Jeg må også sige, at det gjorde noget ved mig, at I fortalte mig, at det jo kun var over en kort periode, jeg skulle terpe. Det gav mig mere lyst til at gå ind i opgaven. At redskaberne gav så god mening, motiverede mig. Jeg blev mere glad. Bl.a. når jeg føler mig usikker, presset eller (af)prøvet – kan jeg bruge powerposes og min tanke på en rar situation, som jeg blev hjulpet frem til. Og skemaerne, der gav mig overblikket, og følte en ro og tro på, at jeg nok skulle klare det. Jeg har flere gange lavet min eget version af skemaerne og brugt dem i andre sammenhænge. F.eks. jobsøgning.

Det var min mor, der opfordrede mig til det (og ville gerne betale) – hun syntes at det var oplagt pga., at studentereksamen var min sidste chance for at gøre mit bedste, så jeg endte med at tage imod tilbuddet. Jeg var nemlig i starten lidt tvivlsom, nok mest fordi jeg er typen, der ikke af mig selv lige hopper ud af min comfort zone, men jeg kendte også mig selv godt nok til at vide, at jeg ikke har særlig meget styr over planlægning i hverdagen, hvilket var vigtigt for mig i eksamensperioden. Og så må jeg indrømme, at når min mor giver mig sådan noget, så gør jeg mig mere umage, end hvis hun fx selv prøvede at lære mig det eller bare kom med hentydninger om, at jeg skulle tage mig sammen.

Gunilla Zitawi-Koch

Det startede med eksamenscoaching…og så fortsatte jeg med selvværdsforløb

Det har været hårdt, men alt arbejdet værd. Inden jeg startede forløbet, havde jeg nærmest givet op, og mistet alt min selvtillid. Men det har været det hele værd. De gode øvelser med at finde sin tryghed, når jeg skal præstere og lære at hvile i mig selv – og finde min indre ro. Jeg har lavet øvelser om positive ting om mig selv og min hverdag.

Jeg har gennem hele forløbet fundet ud af, at jeg er god nok. At det er vigtigt, man har lavet en plan over det, man vil gøre til en eksamen. At tingene er struktureret, og at man føler en god mavefornemmelse ved bl.a. at være forberedt i tankerne og have notaterne i orden.

At være hos dig, Helle, har givet mig selvtillid og et godt resultat! Jeg har gået fra, ‘jeg kan ikke’ til at, ‘jeg kan godt’.
Det er en fantastisk følelse! 

Kia Sevang

 

Langt med selværdet – på et forholdvist kort coachingforløb

“Vi valgte coaching, fordi vi ikke synes, at hverken skole, kommune eller psykiatrien havde opnået noget som helst med vores datter på 19 år, der har diagnosen ADHD og brug for at få styrket hendes selvværd.

Forløbet er godt, fordi der fokuseres på en god måde på det unge menneske, og fordi vi som forældre kan blive coachet for at understøtte og hjælpe vores datter videre.

Hun er helt klart i bedring og fokuserer ikke så meget på, alt det hun ikke kan, men på det, hun kan. Hun er så langt på et forholdsvis kort forløb. Mere og mere træder hendes egen selvstændige mening frem og hun har  fået lysten til at klare sig selv. Hendes selvtillid er blevet væsentlig bedre. Hun tror mere på sig selv og sine evner.

Vi som forældre har fået det ud af det, at vi nu ser lidt lysere på fremtiden for vores datter og har fået energi til at finde ud af, hvordan hun kommer videre i sin uddannelse. Vi kan også bruge de redskaber, vi har fået på vores andre børn.

Mit ønske er, at der med kommunerne ville kunne starte et samarbejde – som ville være givtigt for unge mennesker med særlige udfordringer.

Vi synes, at det et godt, at der er 2 behandlere – Pia og Helle. Den ene kender de unge mennesker fra sit daglige arbejde og tilgange til problemløsning, og den anden giver os brugbare redskaber og hjælper med struktur. Kombinationen af jeres 2 faglige viden er god.

Birgit og Ole

 

Kære Helle

Efter en svær tid i mit liv med modgang på mange fronter både privat og arbejdsmæssigt, falder mine tanker på dig, og din støtte gennem forløbet. 

Du fandt mig, du blev hos mig, du gav omsorg, du lyttede, du fulgte op, du “prikkede” til mig, du var irriterende, du gav mig rum, du fik mig til at tænke, og ikke mindst fik du mig til at se de valg, jeg havde, da livet gjorde ondt. 

Jeg er og har altid været meget privat. Jeg er en “fighter” og har alle dage klaret problemerne i mit liv alene.

Ved af gode grunde ikke, hvordan forløbet havde været uden dig, men mindes lyset fra dig i de “mørke” dage, og hører stadigvæk din stemme sige….”og skal resten af dagen også være det?”, når jeg fortalte dig, at dagen var dum og trist.

Du ved, at jeg fandt mig selv igen, men det er med tårer i øjnene, smil på læben og med stor taknemmelighed, at jeg nu kan fortælle dig, at jeg også er kommet videre i mit liv og ønsker at dele min glæde med dig.

Jeg håber, at andre fortabte sjæle finder vejen til din dør, for jeg ved nu, at det ikke altid kan betale sig at kæmpe alene, og at der er hjælp og støtte at hente.

De varmeste tanker og hilsner

Birgitte

 

Fandt min passion via coaching

Helle, jeg er dig dybt taknemmelig for, at du har hjulpet og udfordret mig i at udvikle mig i processen i at gå efter min passion. Du har været med til, at jeg tør være tro mod mig selv og fokuserer på det, der giver mig mest mening og handling.

Du evner på en empatisk måde at følge op, så en handlingsplan synes mere struktureret og overskuelig.

Du er kompetent og omhyggelig, og man kan trygt stole på, at Helle leverer coaching i topklasse.

Kærlig hilsen Pia