Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/about-u.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1117
About U – coaching og netværk » Coaching – eksamen

Coaching – eksamen

Eksamensworkshop
Går din nervøsitet udover din indsats til eksamen?

Coaching sessions – 3 gange
Hvis ja, så kan jeg hjælpe dig med at få nogle nye tanker om det, at gå til eksamen og skabe nogle nye strategier til at agere, som du ønsker det til din eksamen.
Med et forløb på tre sessions får du værktøjer til, hvordan du kan undgå ubehagelige følelser – og i stedet få den gode følelse i maven. Så kan du bedre koncentrere dig om fakta i stedet for følelser.
Workshoppen handler om, hvordan du kan lede dig selv og opnå de resultater, du ønsker.

Lidt om mig

Jeg har erfaring med individuel eksamenscoaching, stresscoaching og selvværdsforløb. Med en god ro, struktur og evne til at lytte, hjælper jeg dig til afklaring af dit ønskede “arbejdsområde”, indøver essentielle værkstøjer til brug ved eksamen og videregiver den ro, der hjælper dig til, at du får den bedste oplevelse til din eksamen.

Læs referencer fra tidligere forløb

 

 

Hovedmålgruppe
Studerende fra 9. klasse, HG, HF og øvrige studerende på studenterniveau, men andre typer af studerende kan også deltage.
Ring evt. og hør nærmere på tlf. 60 91 93 95.

Eksamensworkshop
Tirsdag d. 23. maj 19-21.30
Kr. 599,- 
Tilmeld dig nu, så du sikrer dig en plads. Holdet er på max. 10 personer for at have god tid og fokus på alle.

Tilmelding

Ønsker du tips til eksamen?